måndag 27 juni 2016

Måndagslistan

MÅNDAG? 
Jaså? 
Jaha.
Måndag alltså? 
Där ser man. 

Jag är så dagvill nu så allt bara snurrar omkring i mitt huvud. Dagarna går i varandra och dagen känns som natt som känns som dag. Lite så. Men vad passar inte bättre då än att försöka organisera upp saker och ting och göra en lista! Så här kommer den, måndagslistan


INREDNING - Inte för att man vill tänka på hösten, inte alls egentligen. Men IKEA släpper flera spännande produkter till hösten. Mycket dova färger och trä. Känner på mig att dessa stakar kommer finnas i många hem i höst.

Jag gillar stolen Grönadal:Och tillvalsluckorna Kalvia:


Här kan du kolla in några fler. Allt släpps i butik i augusti.


MUSIK - Alltså jag kan bara inte låta bli att lägga upp en av de märkligaste släppen på senaste tiden. Kanye West släppte video till sin låt Famous (som släpptes i april) nu i midsommar och...ja vad ska man säga? I videon ligger 12 megakändisar nakna tillsammans i en jättesäng. Och där ligger de och sover. Händer absolut ingenting annat. Vad är detta för statement? Eller är det ens ett statement? Har de bara mysigt tillsammans, eller? Här kan man läsa en liten guide till videon.

Det trista är att jag såg videon i förmiddags, men nu verkar den vara borttagen överallt? För att ni inte ska bli ledsna över det så kan ni trösttitta på det här fantastiska framträdandet som Beyoncé gjorde på BET Awards i natt. Lovely! Introt som framförs till Martin Luthers I have a dream, väldigt mäktigt! Bild musicfeeds.com


KULTUR - Om ni inte läst krönikan som akademins sekreterare Sara Danius skrivit i DN, så gå in och LÄS! Underhållande och fint om hennes kväll på nobelmiddagen, och framförallt om hennes klänning.

Bild dn.se


MODE - Skrynklade örhängen och svart keps från Weekday.  


MAT - Rasmus bakade ett sådant fantastiskt gott bröd i går så just nu hamnar det högst upp på listan. Längtar redan till frukosten!

Slut på listan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar