fredag 2 juni 2017

"Jag har i alla år letat efter de där lilla extra"


- Jag vet vart vi ska åka imorgon, sa Anna en dag, ni kommer älska det. 

Mycket riktigt. Dagen därpå packade vi in oss i bilen och följde efter Anna längs vackra landsbygdsvägar. Rapsfält till vänster, hästar till höger. Efter bara en kort stunt svängde vi in på en grusväg och in på en bakgård. Vi hamnade här - Patriks Prylar

Vilket paradis. Här finns allt. Och då menar jag verkligen allt. Nytt, gammalt, återbruk. Proppfullt med grejer, prylar och pinaler. Pettson möter Skrotnisse och Ernst Kirchsteiger på samma gång. Lite så. Med ooo:ande och aaa:ande vandrade vi genom butiken och vart blicken än föll, högt som lågt fanns det saker att titta på. Fantastiskt. Mycket fick en att le, peka och samtala kring. Astrid hittade såklart saker i varje hörn och Rasmus upptäckte snabbt att det även gick att fika och äta här, då Lindas Ekokafé ligger vägg i vägg med delad bakgård. Självklart både åt och fikade vi. 
Ett ljuvlig liten pärla, 10 minuter från Halmstad. Åk dit om ni får chansen. Shoppa, beundra, titta eller drick en god kopp kaffe eller ta en bit att äta. Allt lagat med kärlek. 


Till och med toaletten fick 10 av 10 poäng. Vem vill inte ha en gasmask nära till hands liksom? 

Hoppas vi ses snart igen Patrik, och tack Anna för en sådan mysig förmiddag! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar