måndag 29 maj 2017

Monday and the list goes on and on

villfarelser.nu

Alltså. Sommarkänslan på den här helgen då?! Dra ända hem vad en har njutit. Varendaste liten sekund. Supersommarhelg kan vi kalla den. Mer om den en annan gång. 

För här kommer ju listan. 

INREDNING - Uteplatsen. Ja ni. Denna uteplats! Har så många idéer. Vad gör man av dem alla? Idag har jag plockat undan all skrot och skurat altanen med såpa. Nästa steg: olja. Sen: byggnation av hängyta. Sen: piff. Sen: klart!

Lite inspiration från ellosMUSIK -  Mjukt, lent och drömskt. Somrigt så det förslår. Älskar ju Nancys röst men Lana är sommar hela hon. 

KULTUR - Har känt mig som en emoji med hjärtögon och samtidigt en emoji med gråtögon när jag kollat på denna. Känner hopp för människan och vad hon åstadkommer tillsammans med andra. #fuckhate


MODE - For Good Luck har en sådan där klänning som man skulle kunna ha några stycken av och sen vara kittad för resten av sommaren. Classy Dress heter den och ni hittar den här

 

MAT - GLASS. Vi har ätit så mycket god glass i helgen. Tröttnar man? Svar: nej. Vill man ha mer? Svar: ja. Vill aldrig sluta äta glass.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar