onsdag 17 maj 2017

Mandag liste


Det är ju lite roligt att norska kungahuset tillsammans med hela den norska befolkningen springer ut på gator och torg idag och ropar hurra och firar med viftande flaggor och tjo och tjim. Bara för att fira Martin på hans födelsedag. Det är ändå rätt snällt av dem. Och det är inte bara för att han fyller 40 år i dag. Nej. De gör det VARGE år. Så veldig pent.

Idag fyller han alltså sina 40 jämna år. Han har ju redan fått sin present. Men vi väckte honom såklart med sång, frukost och några små paket på morgonen. Som sig bör. Och ikväl blir det middag med familjen.  

Men nu över till någon helt annat. Listan. Som jag inte hann med i måndags. Fölåt. 

INREDNING -  Har egentligen inget speciellt på den här punkten idag, men delar gärna med mig av lite inspiration som jag plockat från The Way We Play och deras Small talk-serie

MUSIK - Jag - när vi ändå är inne på det norska temat - halkade in på den här videon (självklart genom SKAM då en av bandets låtar medverkar där). Låten i sig är ganska trist. Faktiskt. Men jag gillar videon! Bandet heter No. 4KULTUR - Vi fortsätter med norskan ett tag till. Instagrams bästa konto just nu (enligt mig själv) är SKAMskådisen Ulrikke Faichs konto. Igenkänningsfaktorn är hög. Jag skrattar mycket när jag besöker hennes feed, och hon skänker mycket styrka. Så gå in och följ! Kolla t.ex. den här videon. Klockren. 

MODE - Till er som har barn, kolla in Stressy Club. Visst, min egen dotter skulle hålla dessa plagg rena i ca två sekunder, men fina och snygga är de lik väl. Jag skulle själv vilja ha strumporna och skjortklänningen. 


MAT - Det kan vara så att jag har västkustencravings, men detta ser ju bara så gott ut! Skaldjur och ett gott vitt vin. Aaaaa! Här finns mer inspiration. 

Bild: ELLE mat & vin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar