måndag 27 mars 2017

Tralala la la...måndagslistan...trala lala laaa.

Margot <3

Röda tråden i dagens lista - och mycket möjligt för hela dagen - är SLOW. Långsam. Men med en gnista av hopp. Ni vet - lugnet före stormen. Lite så. 

INREDNING - Det känns som att vi hade något slags värmerekord igår. Uppsala slog tydligen till med ett "superrekord" på 19,9 grader! Även här åkte jackan av under dagen. Ljuvligt. Detta får en att drömma, längta och törsta efter sol och växtlighet. Det är speciellt nu. Att få se allt väckas till liv. Det är en långsam process, men ack så vacker. Här i översta mellansverige har vi inga utslagna blommor än. Men knoppar. Små knoppar. Stora knoppar. Redo att spricka upp och le. Med den här känslan i kroppen så kom jag på mig själv med att googla blomster. Hamnade då här. Floret Flower. Wow. Färgerna. Blommorna. Det fina tänket. Vackert rakt igenom. 

MUSIK - Behöver något som går lite långsammare idag. Michael Kiwanuka till exempel. Videon stämmer bra in på dagens sinnesstämning också. Partiet där pojken dansar - fint!


  KULTUR - Nu när vi snart ska ta de första spadtagen för Sveriges bästa skatepark här i Leksand, så funderar jag lite i mitt stilla sinne om en kommer att få åka rullskridskor där? Eller ja. Det kommer en ju få göra såklart. Men kommer en få sneda blickar från skateboardåkarna? Och jag kan ju då inte hjälpa att tänka - vad beror det på att rullskridskorna inte är lika "välkomna"? Är det för att skateboard är en "killsport" och rullskridskor utövas av flest tjejer? Humm..? 

Hittade i a f den videon på Facebook och älskade den!  Michelle "Estro Jen" Steilen - tjejen som startade klubben Moxi Roller Skate.
Bild: här.

MODE - Har sagt det förut MEN säger det igen eftersom det är ny säsong - IVY PARK <3. Mums! 


MAT - Pasta funkar alltid för mig. Love it. Om du också gör det, lyssna på det här - Saffranspasta med vitlöksfrästa jordärtskockor! Mmmm..! Recept hittar ni här hos Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar