söndag 5 mars 2017

Sista dagarna på lovet


En måste ju ge den nya generationen ändå. Så kreativa och ingenting är omöjligt-inställning. Mycket pga att de är...ja...barn. Men det finns något annat i det också - framtidsoptimism. Och det kan vi behöva nu. Storkiddon drog till backen i förmiddags iklädd gopro-utrustning för att kunna filma alla coola åk/hopp. Sen ska filmen redigeras, kanske även att han lägger på musik. Ska bli spännande att se. 

Lillkiddon har kämpat upp och ner för backar idag med sparken, och blev belönad med film nu på eftermiddagen. 


Långa promenader i skogen har gjort oss mycket gott. Det är så lyxigt och mysigt att ge oss ut tillsammans hela familjen. Rasmus och Martin körde några längdskidorpass. Astrid tränade Lucy i uppletande. Hon sprang och gömde sig i skogen och så fick Lucy leta upp henne. De där två. Som syskon. Leker, gnabbas och myser tillsammans varje dag. Lucy är dessutom väldigt duktig på att lyssna på Astrid. Och Astrid är i sin tur duktig på att fostra och träna. 

Sportlovet har varit snällt mot oss. Inte sol varje dag, men mycket snö och tid för lek. Imorgon drar vardagen igång igen. Även om inte alla i familjen ser så överdrivet mycket fram emot att väckas av klockan imorn, så är det ändå skönt med vardag. Att det är så ljust när vi vaknar nu gör det hela lättare. Våren står och lurpassar runt knuten. Vi (eller i a f jag) är mycket mycket redo för vår.

 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar