onsdag 2 mars 2016

Ett hej och en presentation

Hej alla fina och välkommen till min nya blogg! 


Det här är jag, Martina Sandström Rimsbo.
Jag jobbar som creative director och project manager i min och min mans företag, Mapletone. Jag ansvarar för marknadsföringen, och jobbar mycket med sociala medier. Kommer att berätta mer om det i ett annat inlägg. 

Från och med i dag tänker jag att detta blir min plats där jag kan dela med mig av mitt liv, mitt jobb och vad som inspirerar mig. Vore askul om ni hängde med! 

Vi gör en Martina på några snabba sekunder, okey. Vi kör. 

Jag är 30 år och bor i en by utanför Leksand i Dalarna med min man, våra två barn och hund. Jag har tidigare bott i Uppsala och Stockholm där jag har studerat och arbetat. Jag är en boknörd, letar inredningsinpiration varje dag, kan snacka konst och arkitektur en hel kväll, tycker att kläder och identitet är asballt att labba med och film - åh film! Dricker gärna vin och tycker att Dalarna har för lite skaldjur, och dras därför till västkusten och havet. Jag ser mig själv som mångsidig, och jag trivs lika bra ensam i skogen som tillsammans med människor i storstan. Jag gillar verkligen att trendspana. Verkligen! Bloggen kommer handla mycket om just den biten faktiskt. 

Pjuh. Det var intensivt.  

Och familjen då. För elva år sen, nej vänta! I år är det faktiskt tolv år sen (!) som jag och min man träffades. Martin. 

Ja, I know. 
Martin och Martina. 

Så kan det bli ibland. Han är för övrigt världens bästa ljuddesigner, utvecklare och livskamrat. 


Tillsammans har vi också lyckats skapa två asfina ungar! Åttaåringen Rasmus som ibland lever mer i mine craft-världen än i den riktiga. Han älskar att programmera coola robotar med sin pappa, och blir så peppad och glad varje söndag när det är dags för parkour. Att sätta på Missy Elliot på hög volym och dansa runt i vardagsrummet är också en favoritsyssla.  


Sen har vi fyraåringen, Astrid. Hon är verkligen sin egen, på alla sätt och vis. Hon drömmer om älvor och turtles, fullkomligt älskar allt som har med hästar att göra och har en fantastisk hand med djur. Hon har en sprudlande fantasi och kan skapa lekar av vad som helst. Envisast på jordklotet är hon också. 


Sen är vi två till i familjen, pumin Ella, min bästa vän och följeslagare. Hundar är också en stor del av mitt liv, by the way. Och Astrids kanin Pinkie Pie. 

Slut på presentation.
Häng med! 


2 kommentarer:

  1. Tjohoo vad roligt! Då kikar jag in ibland och säger hej��!

    SvaraRadera
  2. Du är så välkommen så Johanna! :)

    SvaraRadera