torsdag 14 juni 2018

Eat, sleep, work - repeat.


Mitt i all denna vardag, som jag fortfarande ändå har trots sommarlovsfirande barn där hemma, så tänker jag mer och mer på böcker. Och hur mysigt det kommer bli att få sätta sig ute på loungen med en kopp kaffe och en riktigt bra bok på morgonen. Eller varför inte på en sommarkväll när solen fortfarande är uppe (heja Juni och ditt nästan dygnet runt av ljus!), sätta sig med ett glas vin och plocka upp den där ljuvliga boken. 

*Suckar längtansfullt*

Snart så. Gör min sista dag på fasta timmar i morgon på min nuvarande plats. Nya äventyr väntar till hösten. Äventyr och utmaningar. Förhoppningsvis så kommer även de vara i litteraturens tecken, med tryck på barnlitteratur. 

  

Ledig dag och jag passar på att krama om min tappra familj som kämpar på i vått och torrt. Jäklar vad vi är duktiga på det alltså. Om ett litet tag ska vi fira ordentligt. Fira sommaren, fira att vi klarade det, fira oss! 

Tills dess så får vi ta det som det kommer. Dagarna. Med blommor i trädgården, härligt vatten i vår lilla tjärn och varma landsvägar att cykla på. 


Nymåne och nya tag! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar