torsdag 19 oktober 2017

All kärlek åt ett håll


Att få rå om lite extra. Att få lyssna klart på långa historier och utlägg utan att bli avbruten. Vi fick diskutera drakar och djur och skrattar åt Lucys upptåg. Vi har ritat och målat och tagit långa promenader i soldränkta höstfärger och sagoskogar. 


När man har fler än ett barn så är det lite extra lyxigt att få ägna en hel helg åt ett av barnen. Rikta all sin uppmärksamhet åt ett håll så att säga. Det fick vi göra i helgen. Det stora barnet spenderade en helg tillsammans med sin mormor och morfar i Uppsala. Han har fikat, shoppat och myst dagarna i ända, och precis som sin lillasyster så fick han ta emot all uppmärksamhet för en helg. Välbehövligt. 

Nu är det så att vi sällan har problem med att umgås hela familjen. VARNING FÖR SKRYT men våra kids bråkar nästan aldrig med varandra. Speciellt inte när vi gör något alla tillsammans. Men det bli ändå speciellt när man helt plötsligt bara har ett barn att hänga med. När vi är tillsammans allihopa så umgås barnen mer med varandra än med oss vuxna, och man får liksom tvinga sig på för att "få vara med". När bara en unge är hemma så vill det barnet helt plötsligt spendera tid tillsammans med en. Och det är ej fel I tell you. 

Kolla här bara.

Sol.
Kanelbullar.
Lek. 

Inte mycket som slår det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar