söndag 24 september 2017

10-årspresenten - check.


Nej. Vi hängde inte med The King förra helgen när vi var på Liseberg. Men om vi hade varit där 1988 då Michael fick för sig att hyra hela Liseberg för en dag, då hade vi ju självklart hängt. Apsilut. 

Kul med sidospår såhär innan texten ens börjat...

Anyhow. Förra fredagen åkte vi ner till Göteborg för att storkiddon skulle få checka av sin tioårspresent - en dag på Liseberg. Förra året vann den lyckosten fyra entrebiljetter och åkband till samma ställe och han blev liksom hooked. Jag hade nog en tanke på att vi skulle åka hit istället, men grabben önskade sig Liseberg så så fick det bli. 

Så här packar Astrid när man säger åt henne att bara packa det nödvändigaste...

Halva nöjet är att få bo på hotell. Flera dagar innan resan snackades det non stop om frukosten de skulle äta. Och poolen de skulle simma i. Så lyxigt. Vi hade så fantastiskt mysigt. Strosade, åkte diverse attraktioner (Rasmus åkte bergochdalbana för första gången!) och pratade om ditten och datten hela dagen. Det är så roligt att umgås såhär. Samtalen blir ganska olik de samtalen som vi hade när de var mindre. De blir liksom djupare och framförallt längre. Astrid lever sig självklart in i alla världar och går all in, så just där har inget förändrats. Men hon var så modig. Grät till och med en gång när vi andra ville åka den lilla bergochdalbanan då hon inte vågade åka med. Men i sista sekunden tog hon mod till sig och ställde sig i kön. Sen ville hon åka igen och igen och igen. Så häftigt att se hur hon växte.

Medan Rasmus gillar att kolla in vad folk har för coola kläder och skor på sig. Och snackar gärna om hur de inrett och byggt själva parken. Och spelhuset såklart...  

 


Vi var där fram till stängning. Mysigt när allt blev mörkt och alla lampor tog över. Köerna försvann och barnen kunde varva vid vissa karuseller. 

Det var fyra trötta som gled in på hotellet strax innan midnatt och sov som klubbade sälar hela natten lång. 

Tack för i år Liseberg! 

Vi är även sugna på det här

Men nästa år blir det nog Danmark ändå. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar